0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Cum sa va scoateti in evidenta proprietatea

Cum sa va scoateti in evidenta proprietatea


Va prezentam 5 modalitati prin care va puteti scoate in evidenta proprietatea:

 

  1. Pregatirea in vederea vanzarii

Pentru o prezentare de succes, imobilul trebuie sa fie curat si ordonat. Va trebui sa aveti in vedere curatenia generala dar si anumite detalii de genul: obiecte personale, magnetii de pe frigider, capacul de la wc ridicat, culori stridente precum si alte detalii care au o mare importanta in creearea unei imagini corespunzatoare proprietatii de vandut.

 

  1. Poze profesionale, video sau tur virtual

Dupa pregatirea propritatii, vine momentul pozelor care trebuiesc realizate astfel incat sa fie scoase in evidenta calitatile proprietatii. De aceea, pozele trebuie facute cu aparate profesionale si din pozitii aparte, care sa puna in evidenta caracteristicile pozitive ale proprietatii.

 

  1. Descrierea proprietatii

Este esential ca descrierea sa fie precisa si elevata, astfel incat sa faca proprietatea atractiva prin modul de transmitere a informatiilor, sa fie evidentiate caracteristicile aparte si unice, atragand in acest fel potentialii cumparatori.

 

  • Vizibilitatea anuntului

Din acest punct de vedere, cu cat anuntul este vizibil pe toate site-urile de specialitate si in social media, cu atat sunt sanse mai mari ca proprietatea sa fie vanduta rapid.

 

  1. Realizarea promovarii platite

Avand in vedere ca pe site-urile de specialitate sunt postate foarte multe anunturi, luati in calcul promovarea platita, pentru a realiza o vizibilitate marita, constanta si de calitate.