0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Despre noi

Domeniul imobiliar face parte din viața fiecăruia dintre noi, la un moment dat sau în mod constant și pregnant, fiind, poate, primul pas spre propria locuință, miza unui business sau decizia care poate schimba o carieră, un statut social sau interacțiunea cu ceilalți.

Pentru că o casă, un teren sau o construcție sunt, de fapt, experiențe, etape și decizii, ce trebuie a fi tratate cu maximă seriozitate și deplină cunoaștere a pieței.

De ce agenția Casa Click Imobiliare?

❖ Pentru că prețuim timpul dumneavoastră.
Ne straduim sa va gasim locuinta cea mai apropiata dorintelor si necesitatilor pe care ni le transmiteti. În imobiliare, ca în orice domeniu de larg consum, cu cât segmentul de public este semnificativ numeric, cu atât promptitudinea și dinamica fac diferența. Iar pentru noi, toate acestea se traduc printr-o ofertă de proprietăți și terenuri însemnată.

❖ Pentru o viziune noua pe piata imobiliara.
De la aspectele pietei imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta, intre solicitari si dorinte, in definitiv o punte intre oameni intr-o piata si respectiv intr-o societate in permanenta transformare.

❖ Pentru că deținem toate pârghiile necesare pentru informare.
În domeniul imobiliar, la baza unei tranzacții reușite se află cunoașterea și înțelegerea oportunității de către fiecare dintre clienții noștri. Cunoaștem perfect toate zonele municipiului Galati, intențiile dezvoltatorilor, investițiile viitoare și prognozele de creștere sau de scădere ale pieței.

❖ Pentru ca ne respectam clientii
Orice proprietar are o relatie speciala cu casa sa, iar Casa Click intelege aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecaruia. Pentru ca ne respectam clientii, pentru noi proprietatile dvs. nu sunt doar o oferta intr-o lista. Vanzarea, inchirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care Casa Click va ajuta sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa corespunda cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

❖ Pentru că oferim mai mult decât intermediere.
Industria modernă a pieței imobiliare se construiește pe baza serviciilor de consultanță și de audit. Așadar, pentru fiecare client sau partener, beneficiem de expertiza necesară oferirii sfaturilor, astfel încât să fim siguri că tranzacția pune în valoare obiectivele clienților.

Asadar, indiferent daca sunteti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau sunteti un investitor experimentat ce doreste sa-si largeasca orizontul, noi suntem alegerea potrivita si impreuna vom construi o solutie personalizata pentru fiecare.

Creativitatea, daruirea, dinamismul, adaptabilitatea la schimbare si atentia la detalii definesc agentia imobiliara “Casa Click”. Castigul reciproc este descrierea succinta a unui parteneriat de succes, lasand in urma si o stransa legatura interumana. Pentru ca succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana.

Cu deosebita placere,
echipa Casa Click Imobiliare Galati.