0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

1 camera Tiglina 2, deosebita, suprafata generoasa

Vânzare 35,000€ - Apartamente

Esti in cautarea unui apartament cu dispunere si finisaje deosebite? Iti propunem in acest caz o garsoniera de 37 mp utili la care se adauga un balcon de 7 mp in care proprietarul a eficientizat prin toate mijloacele posibile spatiul existent.

Compartimentarea garsonierei este dispusa astfel: hol la intrare, baie modern echipata, living generos, bucatarie separata cu geam afara in suprafata de 7 mp si un balcon in forma de L cu o lungime de 7 m.

Imobilul dispune de centrala termica, termopane de calitate, parchet, geam la baie si usa metalica la intrare.

Garsoniera este situata la etajul 2, intr-un bloc de 11 etaje, in cartierul Tiglina 2, in apropiere de scoli, gradinite, licee, marketuri si mijloace de transport.

Apartamentul este foarte calduros, atat la propriu cat si la figurat, suprafata este generosasa iar finisajele sunt de foarte buna calitate si realizate intr-o paleta cromatica calda.

Daca vrei o investitie deosebita pe care sa o realizezi acum, proprietarul este dispus sa efectueze tranzactia cu conditia eliberarii la inceputul lunii aprilie 2020.

Daca sunteti in cautarea unui apartament confortabil, calduros si situat intr-o zona foarte buna, atunci e momentul sa mergem la vizionare!

CC V1074/1

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;

FINISAJE

  Jaluzele :
  orizontale ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  PVC ;

DOTĂRI

  Bucatarie :
  mobilata ;
  Mobilat :
  complet ;
LOCAŢIE PE HARTĂ