0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

2 camere Tiglina 2, pentru locuit sau spatiu comercial

Vânzare 61,000€ - Apartamente

Casa Click ofera la vanzare  apartament cu 2 camera situat in Tiglina 2 la parterul unui imobil cu 9 niveluri si care are o suprafata utila 50 mp plus un balcon inchis cu tamplarie din PVC in suprafata de 14 mp. Compartimentarea este semidecomandata, apartamentul fiind compus din: hol, living spatios, dormitor, bucatarie, debara, baie si balcon.

Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC la balcon si bucatarie, parchet, si interfon. In plus pe toata suprafata balconului exista o basca care va ofera posibilitati diverse de depozitare.

Marele avantaj al acestui apartament consta in pozitionarea deosebit de buna a acestuia, in imediata apropiere a Tribunalului si implicit a zonei adiacente acestuia cu acces foarte usor catre mijloacele de transport, marketuri, scoli si gradinite.

Investitia este cu atat mai buna avand in vedere faptul ca acest apartament poate fi folosit si pentru locuit dar ofera si posibilitatea realizarii unei activitati de genul cabinet notarial, medical, de avocat sau orice alta activitate care se preteaza cu foarte mare usurinta tinand cont de vadul deosebit de bun existent.

Pentru mai multe detalii dar si pentru vizionare va stam cu placere la dispozitie.

CC V1114/2

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  Sistem incalizare :
  centrala proprie ;

FINISAJE

  Stare interior :
  buna ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  lemn ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  celulare ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  boxa la subsol ;
LOCAŢIE PE HARTĂ