0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

4 camere, in zona centrala, este exact ceea ce cauti!

Vânzare 89,900€ - Apartamente

 

Daca esti in cautarea unui apartament ideal pentru o familie dar si pentru o investitie de succes, ai ajuns unde trebuie!

Casa Click iti ofera spre vanzare un apartament de 4 camere, situat la etajul 1 al unui bloc cu 3 niveluri din centrul orasului, cu vedere la strada Domneasca.

Cu o suprafata mai mult decat generoasa, de 105 mp, acesta are urmatoarea compartimentare : 4 camere decomandate ( doua cu suprafata de 17 mp, una cu suprafata de 24 mp si una de 11,5 mp), bucatarie spatioasa de 19 mp, 2 grupuri sanitare, hol si 2 balcoane.

Apartamentul are tamplarie din PVC maro cu geam termopan, instalatiile sanitare si electrice sunt noi, usile interioare au fost schimbate si sunt din lemn si geam la culoarea tamplariei exterioare, unul din grupurile sanitare ( cel mare, de 6 mp ) este prevazut cu geam de aerisire, in camere s-a montat parchet, iar la grupurile sanitare s-a montat gresie si faianta.

Pentru confortul termic, apartamentul dispune de centrala termica noua.

Daca vrei un apartament intr-o locatie ultracentrala si care sa te faca sa exclami “ACASA”de indata ce ii treci pragul, nu mai sta pe ganduri si vino cu noi la vizionare!

CC V4080-4

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;

FINISAJE

  Stare interior :
  buna ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Usi interior :
  sticla ;
  lemn ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;
  faianta ;

DOTĂRI

LOCAŢIE PE HARTĂ