0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament 2 camere spatioase cu boxa la subsol

Vânzare 38,000€ - Apartamente

Apartamentele nefinisate ne starnesc creativitatea in alegerea personala; incearca si tu!

Casa Click ofera spre vanzare un apartament de 2 camere, situat la parter, cu o suprafata utila de 57 mp si compartimentare decomandata, situat in zona Gradinii Publice, zona centrala in care oricine si-ar dori sa locuiasca.

Daca ai cautat un apartament nefinisat, cu spatii largi si bine compartimentate, dar care sa iti ofere libertatea de a-l personaliza astfel incat sa emane prin toti porii energia ta pozitiva, noi iti indeplinim visul.

Compartimentarea acestuia presupune existenta unui hol mare din care se realizeaza accesul cu usurinta intr-un living generos, in dormitorul primitor precum si in baia respectiv bucataria ce asteapta o amenajare dupa gustul si indemanarea ta de masterchef.
In plus, bonus la toate acestea, apartamentul se vinde impreuna cu o boxa, in suprafata de 7 mp, dispusa la subsolul imobilului.

Nu trebuie sa uitam ca unul din avantajele majore ale acestui imobil este amplasarea acestuia in imediata apropiere a Gradinii Publice si a caminelor studentesti aferind oportunitatea unica a unui apartament situat intr-o zona centrala extrem de linistita dar si a investitiei intr-un apartament ce poate fi inchiriat cu foarte mare usurinta.

Din punct de vedere al finisajelor apartamentul are nevoie de investitii, dar zona, pretul si suprafata, fac din acest apartament, unul demn de luat in seama. In plus ai posibilitatea sa-l amenajezi dupa propriul gust.
Apartamentul ofera mult mai mult decat putem scrie aici, de aceea nu ezita sa programezi o vizionare.
CC V943/2

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  termoficare ;

FINISAJE

  Stare interior :
  necesita renovare ;
  Ferestre cu geam termopan :
  lemn ;
  Usa intrare :
  pal ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  celulare ;
  Pereti :
  var ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  boxa la subsol ;
  debara ;
  Mobilat :
  nemobilat ;
  Dotari imobil :
  interfon ;
LOCAŢIE PE HARTĂ