0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament 1 camera, etaj intermediar, cartier I.C.Frimu

Vânzare 32,500€ - Apartamente

 

Te-ai gandit sa faci o investitie sigura care sa-ti asigure o parte din  linistea ta financiara?

Casa Click te ajuta sa gasesti solutia potrivita prezentandu-ti in vederea cumpararii un apartament cu o camera, compartimentat extrem de practic, situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 niveluri din cartierul I.C.Frimu.

Configuratia apartamentului este urmatoarea: o camera, bucatarie, grup sanitar spatios (cu cada), hol, debara si balcon.

Locuinta este prevazuta cu tamplarie PVC cu geam termopan, este curat, are parchet in camera, balconul este inchis (tamplarie termopan), usa metalica la intrare, iar la baie beneficiaza de boiler.

Un bonus pentru viitorii proprietari este faptul ca nu va mai trebui sa faca investitii ulterioare, apartamentul fiind mobilat si utilat.

Cartierul in care se afla proprietatea iti ofera acces imediat catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, supermarket-uri si alte puncte de interes, motiv pentru care, in cazul in care vrei sa incepi o afacere, il poti inchiria foarte repede.

Daca doresti sa faci din aceasta proprietate viitoarea ta locuinta, atunci bucura-te de cartierul linistit, de vecinatati si de oportunitatile apartamentului.

Te asteptam la vizionare!

Cod de identificare: 4095-1

 

UTILITĂŢI

FINISAJE

  Stare interior :
  buna ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;
  faianta ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  debara ;
  Bucatarie :
  mobilata ;
  utilata ;
  Mobilat :
  complet ;
LOCAŢIE PE HARTĂ