0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament 3 camere, mobilat si utilat, Micro 17

Vânzare 72,000€ - Apartamente

 

La Casa Click credem in relatiile de castig-castig si de aceea iti propunem spre achizitie un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 70 mp amplasat la parterul unui bloc din cartierul Micro 17. Apartamentul este decomandat, iar compartimentarea lui este una mai deosebita si anume: 2 dormitoare, un living spatios, baie si un balcon ( pentru care exista autorizatie de constructie), unde s-a mutat practic bucataria. Viitorii proprietari vor beneficia de inca 2 camere, care au impreuna 20 mp si se afla la subsol, loc  in care se poate intra din apartament, deci avem de fapt 90 mp utili.

Apartamentul este renovat, se vinde mobilat si utilat, este dotat cu tamplarie din termopan, are geam de aerisire la baie, parchet in camere, gresie si faianta in balcon ( unde se afla bucataria) si in baie, iar accesul la subsol, din apartament, se face prin intermediul unei scari.

Pozitia acestuia- stradal- va permite accesul facil spre supermarket-uri, scoli, gradinite, farmacii, etc, dar ar putea fi si un atuu  ca spatiul  sa fie tot ce  aveti nevoie pentru inceputul unei noi afaceri.

Castigul nostru va fi – un client care ne recomanda.

Castigul tau – un apartament potrivit nevoilor tale.

Te asteptam la vizionare!

CC V4067-3

 

 

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  gaze ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Usi interior :
  PVC ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  anexe ;
  Bucatarie :
  mobilata ;
  utilata ;
  Mobilat :
  complet ;
LOCAŢIE PE HARTĂ