0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament 3 camere, renovat, cartier Micro 21

Vânzare 66,000€ - Apartamente

Daca-ti doresti un apartament cu 3 camere, renovat, curat, pe care sa-l mobilezi dupa propri ta imaginatie, folosind culorile preferate si piesele de mobilier care-ti asigura confortul necesar, Casa Click vine in intampinarea dorintei tale si iti prezinta urmatoarea proprietate.

Este vorba despre un apartament cu 3 camere, de configuratie decomandata, in suprafata de 65 mp, pozitionat la etajul 2 al unui bloc din Micro 21, zona cu acces rapid catre supermarket-uri, scoli, magazine, mijloace de transport in comun, etc.

Renovat, izolat termic, are tamplaria din PVC cu geam termopan –inclusiv la balcon, bransament individual la apa, usi interioare din lemn, parchet in camere si usa metalica la intrare. Apartamentul este compus din 3 camere, hol, 2 bai- una cu geam de aerisire, bucatarie, balcon inchis si beneficiaza de centrala termica proprie noua, marca Vaillant pentru obtinerea ambientului termic.

Daca te-am convis ca este oferta potrivita pentru tine, vino cu noi la o vizionare. Intre timp gandeste-te la mobilierul care va complete personalitatea apartamentului tau.

Cod identificare: 5052-3

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;
  calorifere ;
  Access internet :
  wireless ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Usi interior :
  lemn ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;
  faianta ;

DOTĂRI

  Mobilat :
  nemobilat ;
LOCAŢIE PE HARTĂ