0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament 3 camere, ultracentral, renovat, mobilat si utilat

Vânzare 46,800€ - Apartamente

 

Casa Click va recomanda in vederea cumpararii un apartament cu 3 camere, pozitionat la etajul 7 al unui bloc cu 7 niveluri din centrul orasului. Are o configuratie semidecomandata, o suprafata de 55 mp si este compus din 3 camere, bucatarie, hol, grup sanitar si balcon.

Apartamentul este renovat, cu instalatiile sanitare si termice noi, parchetul este din lemn masiv, are tamplaria din aluminiu si geam termopan, balconul este inchis, usa metalica la intrare, dispune de centrala termica proprie si de 2 aparate de aer conditionat – unul in sufragerie si unul in dormitorul matrimonial.

De mentionat este si faptul ca locuinta se vinde mobilata si utilata complet, toate piesele de mobilier fiind facute la comanda si frumos asortate cu interiorul acesteia. Prin urmare investitiile tale ulterioare vor fi minime.

Imobilul fiind amplasat in centrul orasului, ai in imediata vecinatate toate punctele de interes, mijloacele de transport in comun si zonele de promenada.

Locatia, panorama, stilul clasic dar modern, fac din acest apartament o oferta greu de refuzat.

Daca doresti sa locuiesti in centru si iti plac plimbarile relaxante dupa o zi obositoare de munca fara sa te deplasezi departe de locuinta, atunci vino cu noi la o vizionare si vei putea sa iei decizia corecta.

Cod identificare: V5053-3

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;
  calorifere ;
  Climatizare :
  aer conditionat ;
  Access internet :
  cablu ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  aluminiu ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;
  faianta ;

DOTĂRI

  Bucatarie :
  mobilata ;
  utilata ;
  Mobilat :
  complet ;
LOCAŢIE PE HARTĂ