0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Apartament deosebit cu 2 camere in zona Micro 17

Vânzare 61,000€ - Apartamente

Cauti o noua locuinta? Casa Click iti propune spre achizitie un apartament cu 2 camere suprafata de 52 mp utili situat la parterul unui imobil cu 4 niveluri.

Blocul, impecabil de curat si cu vecini deosebiti, este pozitionat in zona Complexului Comercial din cartierul Micro 17 si este izolat termic astfel incat sa poti beneficia de confort la superlativ.

Apartamentul are si el finisaje moderne si, in afara mobilierului din sufragerie, se ofera spre vanzare in forma in care se prezinta, astfel incat nu va fi nevoie sa mai faci investitii deosebite.

Acesta este compus din hol si bucatarie mobilata si utilata; livingul este generos iar dormitorul, in urma extinderii realizate in balconul initial, face ca momentele tale de relaxare sa te extraga din agitatia aglomerarii urbane.

Apartamentul a fost renovat de la placa, proprietarul inlocuind instalatia electrica si realizand bransamentul separat la apa, gaze si canalizare.

Dintre dotari amintim centrala termica, parchetul in camere, gresia de calitate in baie, bucatarie si pe hol, geamurile din tamplarie de calitate in culoare maro, usile interior schimbate, geamul la baie si usa metalica la intrare.

Apartamentul este foarte calduros, atat la propriu cat si la figurat, finisajele sunt de foarte buna calitate si realizate intr-o paleta cromatica calda, in nuante de bej.

In ceea ce priveste zona, are si aceasta avantaje importante date de accesibilitatea foarte usoara catre marketuri, scoli, gradinite si mijloacele de transport in comun oferindu-ti in acelasi timp si linistea de care ai nevoie.

Pe noi ne-a convins, te asteptam sa te convingi si tu.

CC V1199/2

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;
  Access internet :
  cablu ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Jaluzele :
  verticale ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;

DOTĂRI

  Bucatarie :
  mobilata ;
  Mobilat :
  partial ;
LOCAŢIE PE HARTĂ