0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Casa Piata Centrala, renovata, la pret de apartament

Vânzare 52,000€ - Case / Vile

Daca iti doresti o casa cocheta la pret de apartament, dispusa pe un singur nivel, Casa Click iti ofera spre vanzare o casa renovata recent aflata in zona Pietei Centrale. Pozitionarea proprietatii permite o conectare facila si rapida cu orasul, fiind situata in imediata apropiere a centrului orasului, cu facilitati date de vecinatatea mijloacelor de transport, a magazinelor dar si a zonei deosebit de linistite. 

 

Casa are o suprafata utila de 65 mp, iar terenul aferent este de 31 mp cu o deschidere de 10,4 m. Arhitectura casei este una traditionala, structura acesteia este realizata din zidarie portanta si caramida iar la interior, peretii sunt acoperiti cu rigips si izolatie din polistiren.

 

Dispune de o impartire foarte comoda: holul cu acces intr-o basca volumonoasa si util compartimentata si cele doua dormitoare pe de o parte precum si livingul cu bucataria, in cealalata parte. 

 

Incalzirea este realizata prin sobe cu gaz metan iar ca dotari pot fi amintite: apa curenta, sistemul de canalizare,  boilerul electric, parchetul, peretii izolati si usa din termopan.

 

Imobilul este prevazut cu anexe suplimentare sub forma de magazii in suprafata de 25 mp dar si o curte de 31 mp. Tot ca suprafata de depozitare este folosit si podul acestei case cu intrare prin exteriorul imobilului.

 

Avand in vedere pozitionarea foarte buna a imobilului, utilizarea acestuia poate fi realizata si in activitati de genul sediului social, al diferitelor tipuri de cabinete sau al altor genuri de activitati desfasurate de societatile comerciale.

 

Te astept sa trecem impreuna pragul acestui imobil pentru a te convinge de adevaratul lui potential.

Pentru mai multe detalii dar si pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

CC V101/C

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  gaze ;

FINISAJE

  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  interior ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  lemn ;

DOTĂRI

  Mobilat :
  nemobilat ;
LOCAŢIE PE HARTĂ