0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Casa Sendreni, 3 corpuri, zona stradala centrala

Vânzare 60,000€ - Case / Vile

Vrei o locatie linistita in apropierea orasului? Agentia Casa Click are o oferta potrivita! De vanzare casa individuala cu suprafata de 175 mp utili, si 525 mp de teren, in localitatea Sendreni.

Contruita din lemn de salcam, izolata termic la exterior, cu acoperis din tigla Lindab, aceasta este amplasata foarte aproape de centrul localitatii si este compusa din 3 corpuri.

Unul din acestea, amplasat la strada principala, in suprafata de 65 mp a fost folosit ca spatiu comercial, fiind dotal si amenajat in acest scop inclusiv cu geamuri termopan, mobilier specific si aparat de aer conditionat.

Corpul principal, utilizat ca locuinta proprie, este in suprafata de 80 mp si este format din 2 camere generoase, baie, bucatarie si hol iar cel de-al treilea corp in suprafata de 30 mp, are in componenta 2 camere.

Imobilul dispune de centrala pe lemne, canalizare, apa curenta, partial geamuri termopan iar amplasarea casei este la strada principala, beneficiind de avantajul asfaltarii acesteia.

Instalatia de gaze urmeaza a fi instalata in primavara acestui an.

Trebuie sa mentionam faptul ca aceasta proprietate dispune de mai multe terase, magazii si o gradina deosebit amenajata si intretinuta, putandu-va bucura in acest fel de generozitatea si frumusetea acesteia.

Nu mai sta pe ganduri! Suna acum pentru a-ti face din “acasa” propriul tau colt de Rai!

CC V1122/C

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  lemn ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  lemn ;

DOTĂRI

LOCAŢIE PE HARTĂ