0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Casa, singur in curte, zona accesibila, poate fi locuinta pe care o cauti….

Vânzare 98,999€ - Case / Vile

 

Visezi  sa ai o casuta numai a ta, cu o mica gradinita de flori si o terasa unde  sa-ti petreci timpul liber alaturi de familie sau prieteni? Visezi la momentul in care sa ai un loc al tau unde sa ai liniste si aer curat?

Casa Click vine in ajutorul tau si-ti ofera posibilitatea achizitionarii unei case cu o suprafata utila de 90 mp si o gradina de 97 mp, situata in imediata vecinatate a Caminului de batrani, cu acces facil la strada Domneasca.

Constructie din caramida, in forma de L, din 1965, a fost renovata total in 2010, cand i s-a montat acoperis nou Lindab – cu termen de garantie 50 de ani.

Casa, cu o suprafata utila de 90 mp, are o configuratie decomandata si este formata din: living, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 2 holuri, debara, bucatarie si terasa acoperita.

In toate camerele exista parchet, usile interioare sunt din lemn si geam, iar tamplaria este din PVC cu geam termopan. Locuinta este racordata la toate utilitatile, beneficiaza de centrala termica proprie si se vinde mobilata.

Terasa,  pozitionata in dreptul bucatariei, este acoperita si reprezinta locul in care poti petrece momente placute in aer curat.

Curtea este frumos amenajata, cu alei pavate, gradina cu flori, zona de gratar (gratar zidit) si loc de parcare amenajat pentru o masina si este imprejmuita de un gard din ciment si fier forjat, prevazut cu porti de acces pentru masina.

Daca iti place linistea, aerul curat si  intimitatea, contacteaza-ne si te vom insoti la vizionare. Cine stie, poate urmatoarea ta aniversare o vei face pe terasa ta….

Cod identificare: 5012

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;
  calorifere ;

FINISAJE

  Stare interior :
  buna ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Podele :
  parchet ;
  dusumea ;
  Usi interior :
  sticla ;
  lemn ;
  Pereti :
  vopsea lavabila ;
  faianta ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  teresa ;
  spatiu depozitare ;
  Bucatarie :
  mobilata ;
  Mobilat :
  complet ;
  Dotari imobil :
  gradina amenajata ;
LOCAŢIE PE HARTĂ