0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Casa ultracentral – zona magazin Winmarkt

Vânzare 47,900€ - Case / Vile

Ai visat mereu sa iti incepi planul de amenajare si sa il dezvolti, avand libertate deplina?

Nimic mai simplu! Casa Click iti ofera oportunitatea de a achizitiona o casa care are nevoie de atingerea ta pentru a-si atinge potentialul maxim.

Va oferim spre vanzare casa individuala in zona ultracentrala a magazinului Winmarkt. Aceasta dispune de o suprafata utila de 80 mp, teren de 26 mp si deschidere la strada de 10 m.

Casa este dispusa pe un nivel dupa cum urmeaza:  living,  dormitor, bucatarie, baie cu geam de aerisire. Anexat constructiei se mai afla o bucatarie de vara si o magazie cu posibilitatea ca printr-o recompartimentare sa se realizeze cu usurinta o a treia camera.

Curtea cu o suprafata de 26 mp, in chirie de la primarie, ofera posibilitatea amenajarii acesteia dupa propriile gusturi sau nevoi ori realizarii unei porti de acces pentru parcarea autoturismului propriu.

Casa are toate utilitatile necesare date de apa, canalizare curent si gaze iar dintre dotari mentionam centrala termica, izolatia exterioara, parchetul in camere, geamul de aerisire la baie, geamurile termopan si usa metalica la intrare.

Iti povestim mai multe la vizionare!

CC V1181/C

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;
  Access internet :
  cablu ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;

DOTĂRI

LOCAŢIE PE HARTĂ