0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Investitie sigura, imobil unic, zona premium! Comision zero!

Vânzare 124,000€ - Apartamente

Cod V1120/C

Cauti de ceva timp un spatiu bun pentru investitie sau pentru locuit? Te-ai saturat de promisiuni fara final si discutii fara fundament? Te invit la Casa Click unde, in regim de exclusivitate si comision zero, avem o oferta ideala pentru tine.

 

Intr-o zona foarte buna si ultracentrala, am pregatit pentru tine un apartament cu aer burghez si 5 camere ce ocupa etajul 1 al unei vile cu 2 niveluri, apartament cu intrare separata si care prin pozitionarea si dispunerea acestuia, putem spune cu certitudine ca are caracteristici de unicitate,   aparand foarte rar la vanzare.

 

Acesta are o suprafata construita de 159 mp (124 mp utili), are o dispunere circulara si este format dintr-un living generos, 4 dormitoare mari, 3 holuri, 2 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane mari si o boxa.

Este izolat la exterior, are parchet in toate camerele, geamuri termopan iar confortul termic este asigurat de centrala termica proprie.

 

Pentru a putea realiza un confort pe masura suprafetei, dispunerei si amplasamentului acestui apartament este necesara efectuarea unei renovari, in schimb rezultatul final al acesteia poate conduce cu certitudine la realizarea unui apartament unic in centrul orasului Galati.

 

Datorita locatiei si dispunerii acest apartament este ideal atat pentru locuinta personala cat si pentru investitie.

 

Daca vorbim de investitie, acest apartament este ideal pentru realizarea de cabinete medicale individuale cu suprafete rezonabile, cu sala de asteptare si intrari separate dar si alte activitati similare unde livingul poate fi folosit cu usurinta drept secretariat si sala de primire sau asteptare.

 

Daca ne gandim la un imobil rezidential, ce poate fi mai frumos decat un living generos din care se poate intra separat in cele 4 camere, plus holurile de acces catre cele 2 bucatarii, 2 bai si 2 balcoane, toate acestea posibile datorita dispunerii circulare deosebite a apartamentului.

 

Cu certitudine putem afirma ca astfel de apartamente sunt foarte rare, cu atat mai mult in centrul orasului, motiv pentru care nu ratati ocazia vizionarii acestui imobil in vederea luarii unei decizii care sa va aduca satisfactia locuirii sau investitiei intr-un imobil unicat din Galati.

 

La cerere se poate transmite si un video de prezentare.

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  centrala-proprie ;

FINISAJE

  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  Usi interior :
  lemn ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  teresa ;
  boxa la subsol ;
  spatiu depozitare ;
  Bucatarie :
  partial mobilata ;
  Contorizare :
  contor gaz ;
  apometre ;
  Mobilat :
  partial ;
LOCAŢIE PE HARTĂ