0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Vila LUX constructie 2020. COMISION ZERO!

Vânzare 370,000€ - Case / Vile

M-ai visat deseori? Acum exist in realitate!

A venit timpul sa ne cunoastem si poate sa ne unim destinele pentru totdeauna!

Daca ai dubii in ceea ce ma priveste, o sa ma prezint pe scurt, si poate asa o sa vii cu bratele deschise catre mine. Sunt amplasata intr-o zona ultracentrala si linistita din cartierul Mazepa 2.

Mi-a dat nastere unul dintre cei mai perfectionisti constructori din zona Galatiului, persoana care nu a facut niciodata rabat de la calitate si bineinteles nici in cazul meu.

Dar sa revenim la detalii mai practice. Sunt construita din caramida porotherm pe structura cu stalpi si grinzi de sustinere din beton armat cu 10 bare, iar pentru confort termic maxim, sunt protejata de o izolatie exterioara de tip termosistem de 10 cm.

Pe langa cele mentionate mai sus dispun de tamplarie PVC de cea mai buna calitate de culoare bej la exterior si maro cu striatii la interior, realizand in felul acesta o asortare deosebita a fatadei exterioare dar si a finisajului si mobilierului aparte de la interior.

Suprafata totala este de 360 mp cu o talpa de 160 mp, sunt dispusa pe doua niveluri cu o suprafata utila de 340 mp cu un total de 5 camere, 5 grupuri sanitare si 3 terase.

La interior ma pot lauda cu finisaje de cea mai buna calitate iar incalzirea se realizeaza prin pardoseala cu ajutorul celor doua centrale termice dispuse separat pentru realizarea confortului termic aferent celor doua niveluri.

Convietuiesc in spate cu o curte perfect amenajata pentru ca tu sa petreci momente de neuitat alaturi de prieteni sau sa te bucuri de linistea zilelor de week-end iar in fata o curte frumos pavata te asteapta sa-ti poti parca autoturismul.

Am fost proiectata inclusiv sa pot gazdui la parter o activitate de tip notarial, cabinet medical, cabinet avocat iar la etaj spatiu de locuit, avand separate toate utilitatile ce tin de o astfel de dispunere.

La parter te poti bucura de un spatiu generos open space prevazut cu 3 grupuri sanitare si o bucatarie.

La etaj am in dotare 3 dormitoare, un living, un hol, o bucatarie si doua grupuri sanitare. Sunt dotata cu mobilier nou de cea mai buna calitate si asortata in nuante calde de bej.

Calitatea finisarilor este scoasa in evidenta prin elementele de mobilier si dotarile atent alese  accentuand stilul aparte al proprietatii.

Pe langa toate cele de mai sus mai am inca o sumedenie de avantaje, dar ar insemna sa ma laud si in plus tu n-ai mai avea ce sa descoperi.

Inca nu ti-am starnit interesul? Inseamna ca nu sunt facuta pentru tine!

Cod: V1406-C

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  gaze ;
  Sistem incalizare :
  incalzire-prin-pardoseala ;
  Access internet :
  fibra optica ;

FINISAJE

  Ferestre cu geam termopan :
  aluminiu ;
  PVC ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Usi interior :
  PVC ;

DOTĂRI

  Alte spatii utile :
  anexe ;
  Bucatarie :
  mobilata ;
  Mobilat :
  lux ;
  Dotari imobil :
  gradina amenajata ;
LOCAŢIE PE HARTĂ