0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Vrei o garsoniera deosebita, ideala pentru investitie?

Vânzare 31,500€ - Apartamente

Agentia Casa Click propune spre vanzare garsoniera in suprafata 25 mp, situata intr-o locatie excelenta, ce asigura acces usor spre multiple facilitati date de scoli, licee, marketuri, magazine, banci si mijloace de transport in comun, in zona blocurilor A din cartierul Tiglina 1.

Garsoniera se afla la parterul unui imobil cu 4 niveluri, intr-o scara curata si linistita prevazuta cu interfon pe palier.

Pentru confort termic ridicat atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii aceasta dispune de finisaje bine intretinute si este prevazuta cu geamuri termopan, centrala termica proprie, aparat de aer conditionat, usi interior din termopan si usa metalica la intrare.

Daca ai masina, in imediata apropiere a imobilului a fost realizata o parcare generoasa care face ca parcarea acesteia sa nu mai fie o problema.

Etajul, locatia buna, finisajele si dotarile imobilului plaseaza acesta garsoniera in randul ofertelor noastre deosebite, asa ca daca esti in cautarea unei investitii de succes te asteptam cu detalii.

CC V1128/1

UTILITĂŢI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  CATV ;
  gaze ;
  Climatizare :
  aer conditionat ;
  Access internet :
  cablu ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Podele :
  gresie ;
  Usi interior :
  PVC ;

DOTĂRI

LOCAŢIE PE HARTĂ