0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Servicii proprietari

Satisfactia si respectul (sunt pilonii care) ii determina pe partenerii nostri sa revina!

Ati luat o decizie importanta: vanzarea sau inchirierea unui activ imobiliar care va apartine. Urmariti o tranzactionare rapida si aparent acest lucru se poate realiza cu ajutorul a cat mai multi participati / promotori ai proprietatii dvs.

In realitate insa (si experienta este cea care ne-a facut sa vedem lucrurile astfel), vanzarea si inchirierea unui imobil sunt procese complexe, solicitante si cu multi factori de luat in considerare. Doar printr-o colaborare foarte stransa si prin investitii constante si coerente de timp, energie, atentie si bani din partea unei agentii se pot obtine rezultate.

In piata imobiliara din Galati s-a impamantenit un mod de lucru standard: fiecare agentie imobiliara isi agoniseste in portofoliu cat mai multe proprietati si fiecare proprietar isi doreste cat mai multi agenti care sa ii promoveze casa. Astfel, sute sau mii de oferte sunt preluate la gramada, asezate la gramada si promovate la gramada, la orice posibili clienti ies in fata. In toata aceasta goana nebuna, toti participantii uita, din pacate, reteta bunicii si anume ca fara munca, fara atentie, fara sa pui suflet si fara sa iti pese nu prea iese nimic… Si desi o proprietate apare poate in zeci sau sute de locuri, ea este lucrata superficial, in graba si “la gramada”.

Am ales sa facem lucrurile diferit si pentru asta am decis sa privim catre profesionistii pietelor vestice, sa studiem si sa investim permanent in dezvoltarea noastra si sa punem in business felul nostru de a fi: profesionalism, pasiune, implicare, atentie la detalii.

Acum stim ca putem sa ajutam absolut fiecare proprietar cu care alegem sa colaboram, iar clientii pe care ii atragem prin modul de prezentare deosebit si serviciile oferite sunt atat pentru persoane fizice cat si oameni de afaceri, manageri, persoane publice si liber profesionisti de succes, concentrati pe business-urile sau activitatile dumnealor. Acestia prefera (de fapt) o solutie eleganta, discreta si care da intotdeauna rezultate, caci modul in care lucram le aduce relaxare, timp si in final mai multi bani.

Ce inseamna reprezentare exclusiva? Asa cum o vedem noi, inseamna:
1. sa alocam un consultant dedicat care gaseste solutii pentru dumneavoastra in tot procesul de tranzactionare;
2. sa punem interesul clientului inaintea interesului direct al agentului;
3. sa preluam intregul proces de lucru de pe umerii proprietarului si sa asiguram fiecare dintre pasii intermediari ai tranzactiei;
4. sa realizam un profil de diferentiere a proprietatii prin care ii scoatem in fata punctele forte si calitatile unice;
5. sa avem o strategie de promovare personalizata prin care “impingem” proprietatea pe toate canalele relevante catre acei posibili clienti cu care se potriveste;
6. sa realizam fotografii profesioniste pentru a prezenta casa in cea mai buna lumina posibila;
7. sa investim timp, energie, focus si bugete de marketing considerabile pentru a duce tranzactia la bun sfarsit, de fiecare data!

O colaborare in regim de reprezentare exclusiva largeste cadrul de oportunitati pentru ca aveti alaturi o echipa dedicata si in plus beneficiati de colaborarile si aliantele pe care noi le-am legat de cand activam pe piata. Pentru dumneavoastra este aproape imposibil (sau nu, daca doriti sa investiti enorm) sa colaborati cu o multitudine de agentii si sa o faceti in calm, liniste si relaxare.

In tot ceea ce facem adaugam un strop de marketing si imagine. Fiecare moment in care proprietatea dumneavoastra nu e reprezentata cu adevarat si in cea mai buna lumina catre clientii potriviti este pana la urma un moment pierdut.

Alegerea unora dintre proprietari de a-si vinde sau inchiria singuri proprietatea, lucrand cu o multime de agenti si zeci de clienti necalificati care sa le treaca pragul la diferite ore, este o alegere despre care stim si cu care suntem confortabili. Le dorim acestora succes, nervi tari si energie multa pentru a sustine procesul stresant prin care urmeaza sa treaca.

Cu stima,
echipa Casa Click Imobiliare Galati.