0720 775 514__ contact@casaclickimobiliare.ro

Trasaturi specifice ale proprietatii

Trasaturi specifice ale proprietatii


Punerea in valoare a proprietatii este foarte importanta in procesul de vanzare.

Identificati urmatoarele caracteristici ale proprietatii:

 

  1. Privelistea

Stabiliti daca proprietatea are o vedere panoramica in apropierea unui parc sau a unei zone linistite si subliniati aceasta trasatura unica, in comparatie cu alte proprietati care nu se pot bucura de acest avantaj.

 

  1. Caracteristicile tehnice ale proprietatii

Puneti in valoare daca proprietatea are dotari tehnice deosebite precum iluminat inteligent, sisteme de automatizare sau alte facilitati.

 

  1. Designul interior

Identificati elementele de design interior de genul: decoratiuni, culori, finisaje care pun in evidenta aspectul imobilului.

 

4. Starea tehnica a proprietatii

Evidentiati aspecte ce tin de recente renovari, echipamente si instalatii imbunatatite, mentionand aceste renovari pentru a putea evidentia calitatea proprietatii.

 

  1. Configurarea spatiului

Specificati aspecte ce tin de numarul de camere, bai, balcoane, dispunere decomandata, semidecomandata, nedecomandata, circulara sau spatiu deschis.

 

  1. Spatiu de depozitare suplimentar

Anuntati despre eventuale spatii de depozitare suplimentare sau solutii aparte pentru organizare si mentionati-le pentru a sublinia unicitatea proprietatii.

 

  1. Facilitati existente in proximitate

Enumerati facilitatile existente in proximitate precum: marketuri, sali de sport, loc parcare, piscina, securitate, sau spatii comune de relaxare.

 

  1. Conectivitate si infrastructura

Puneti in evidenta daca proprietatea beneficiaza de o legatura usoara la mijloacele de transport, magazine, scoli, sau alte facilitati.

 

  1. Istoria proprietatii

Detalii de unicitate sunt date de o poveste interesanta legata de cladire sau zona, adaugand detalii pentru a conferi unicitate. Mentionati daca proprietatea este una recent renovata sau nou construita pentru ca aceste aspecte atrag atentia potentialilor cumparatori.

 

  1. Caracteristici ecologice sau sustenabile

Specificati aspecte legate de caracteristici ecologice sau sustenabile de genul: panouri solare sau izolatie termica.